KONTAKT

Jag svarar gärna på alla frågor, bokningar eller samarbeten, kontakta mig gärna

070 7344614 (svarar endast på sms)

info@monication (fyll i formulär nedan)

VÄLKOMMEN 

Monica Thengberg

Spirit art creator

Monication (företagsnamn)

Om mig

”Jag älskar att vara i kreativ energi, det får mig att känna mig levande” 

Det har alltid varit naturligt för mig att det finns något mer och större än oss själva. Något vi inte kan ta på och förstå med vårt sinne och vår logik.

Mitt intresse för holistiskt tänk började tidigt. Intresset för människan fanns redan i tidig ålder. Som barn/tonåring skapade jag ”Människo-klubben” och undervisade vänner om och hur kroppen fungerade. Älskade det!

Valet på gymnasiet var enkelt, Vårdlinjen så klart (1977-79). Herreud va längesedan. Ville mer, så 1985-87 studerade jag till sjuksköterska

Efter arbetat inom skolmedicinen i drygt 13 år (Usk och sjuksköterska) sadlade jag om till att arbeta med egen praktik inom alternativ medicin/ friskvård. Många år blev det, mer än 25 år faktiskt. Drev också en egen butik i Kungsbacka i fem år med produkter för välmående och livsnjutning och dessutom tid och rum för behandligar/ terapier

I slutet av år 2016 tog livet en annan riktning, in i den "berömda väggen". Vägen tillbaka är minst sagt lärorik. Ur denna livserfarenhet har insikter kommit och kommer hur jag ska "lösa" mitt sätt att arbeta och fortsätter komma..! 

Intresset för andlig och spirituell utveckling och medvetande har så länge jag kan minnas varit och är en ständig följeslagare i mitt liv. Utan medvetenheten om den spirituella världen i samklang med mitt liv och hur saker och ting hänger ihop, hade mitt liv varit ”tomt”.

Och det fina i livet nu är att "få komma tillbaka" till mig själv. Genom att bland annat börja med olika konstformer och skapande, kommer jag närmare till det jag vill göra. Jag är öppen för nya vägar för att få tillgång till mer av mig själv.... Livet visar mig mer om jag är villig att se, välkomna och ta emot de förändringar som behövs för min utveckling.

Nu är jag här, en spännande och samtidigt utmanade resa har startat och jag är så TACKSAM för det.

Kram

Monica 💙